Santander Final4: Alle fire herrehold fundet – sådan mødes de i semifinalerne

21. december 2023

I går aftes blev Bjerringbro-Silkeborg og GOG klar til Santander Final4 i Jyske Bank Boxen d. 17.-18. februar. Og her til aften fik de følgeskab af Fredericia Håndboldklub og Aalborg Håndbold, og dermed er Herreligaens aktuelt nummer 1, 2, 3 og 4 alle klar til årets største håndboldfest i Herning.

Umiddelbart efter kampen mellem Aalborg Håndbold og Skjern Håndbold, blev der trukket lod til semifinale-konstellationerne live på TV 2 Sport. Lykkens gud - og manden bag hele 22 redninger i kampen i den netop afviklede kamp - Niklas Landin, fik opgaven med at trække lod for snurrende kameraer, og den magede det således, at de forsvarende mestre fra GOG skal op mod Fredericia Håndboldklub, mens Bjerringbro-Silkeborg mødes med Aalborg Håndbold i den anden semifinale.

Kampene spilles lørdag d. 17. februar (rækkefølgen afventer), mens der er 3.-4. plads kamp og finale søndag d. 18. februar. 

Billetsalget til de fire klubsektioner åbner i morgen eftermiddag, men kan du ikke vente så længe eller ønsker du at sidde i neutralt område kan du allerede købe billet nu lige her

x