Santander Final4: Billetsalget begynder fredag

15. oktober 2019

På fredag kl. 9.00 kan du endelig få fingrene i billetter til damernes Santander Final4. Finale-stævnet afholdes den 28.-29. december i Gråkjær Arena Holstebro.

Det bliver et fantastisk nytårsbrag i Holstebro, når Santander Final4 løber af stablen mellem jul og nytår. Forventningerne er skruet helt op til det prestigefyldte finale-stævne, hvor Herning-Ikast Håndbold, Odense Håndbold, København Håndbold og TTH Holstebro skal kæmpe om den eftertragtede pokal.

Før alle kampe, er der sørget for god stemning i WARMUP-Zonen i foyeren med musik, interviews, konkurrencer, fanaktiviteter og bespisning for alle. 

I TTH Holstebro er man stolte over værtskabet, og der bliver ikke lagt skjul på ambitionerne for finale-stævnet hos TTH-direktør John Mikkelsen: 

- Vi glæder os utrolig meget til at skabe et fantastisk Santander Final4 her i Holstebro. Vi har før haft værtskabet med stor succes, og derfor er vi netop ekstra ivrige efter at genskabe en festlig og begivenhedsrig oplevelse for alle håndboldfans, siger John Mikkelsen og fortsætter:

- I samarbejde med Divisionsforeningen og de deltagende klubber, har vi fastsat en rigtig god pris, så alle har mulighed for at opleve Santander Final4 i Gråkjær Arena Holstebro. Vi glæder os til at starte billetsalget på fredag, og vi håber på en god start mod at fylde arenaen til bristepunktet, slutter John Mikkelsen. 

Se billetpriserne til Santander Final4 i Gråkjær Arena Holstebro herunder. 

Billetpriser
1 billet - 2 dage - 4 kampe:

Kategori A - langside: DKK 395,-
Kategori B - hjørne/bag mål: DKK 295,-
Kategori C - stå: DKK 195,-

Køb din billet til Santander Final4 via shop.tthholstebro.dk

x