Santander Final4 i Jyske Bank Boxen bliver historisk stort

14. februar 2020

Om præcis en måned går det løs med Santander Final4, og når spillerne fra GOG, Bjerringbro-Silkeborg, TTH Holstebro og Skanderborg Håndbold løber på banen, bliver det foran et historisk stort antal tilskuere til en dansk pokalweekend.

Interessen for at opleve de fire mandskaber dyste om prestige, penge og pokal er således så stor, da tæt på 12.000 billetter nu samlet er afsat til de to finaledage i Jyske Bank Boxen d. 14. + 15. marts.

Det er andet år i træk, at den ikoniske håndboldscene i Herning danner rammen om den ultimative håndboldfest. Divisionsforeningen Håndbold er medarrangør og direktør, Thomas Christensen, udtaler:

-Vi bygger på fra sidste år og med en måned igen, er vi godt tilfredse med, at vi allerede har afsat flere billetter, end der var tilskuere til stede i Boxen sidste år. Santander Final4 er ikke bare for fans af de fire hold, men for hele Håndbold-Danmark, hvilket understreges af at der blev afsat flere tusinde billetter inden de fire deltagerhold blev kendt tilbage i december, siger Thomas Christensen, der er overbevist at dette års Final4 får besøg af mindst 7.000 tilskuere begge dage.

De mange tusinde tilskuere kan udover de fire topkampe også glæde sig til at opleve hele eventdelen rundt kampene, da der også her bliver lagt flere kalorier på i forhold til sidste år.

Årets største håndboldfest løber af stablen i Jyske Bank Boxen i weekenden d. 14. + 15. marts, og kampprogrammet er:

Lørdag d. 14. marts:

Kl. 13.30: TTH Holstebro - Skanderborg Håndbold

Kl. 16.00: GOG - Bjerringbro-Silkeborg

Søndag d. 15. marts

Kl. 13.30: Kamp om 3.-4. plads

Kl. 16.00: Finale


Billetpriserne er:

Partout:

A+ billetter koster 650,- + gebyr (giver adgang til alle fire kampe)

A billetter koster 550,- + gebyr (giver adgang til alle fire kampe)

B billetter koster 350,- + gebyr (giver adgang til alle fire kampe)

Dagsbillet:

A+ dagsbilletter koster 450,- + gebyr

A dagsbilletter koster 350,- + gebyr

B dagsbilletter koster 250,- + gebyr

Information om billetsalg med mere finder du her 

x