Santander Final4: Rej vs. Groot

14. november 2019

I går tørnede København Håndbold A/S og Odense Håndbold sammen i HTH Ligaen, der nu er gået i landskamps-hi.

Næste gang de to hold skal i ilden på dansk grund bliver såmænd også i en dyst mod hinanden, når semifinale-opgøret i Santander Final4 i Holstebro d. 28. december venter.

31-29 endte kampen i går aftes i københavnernes favør, og både Mia Rej og Nycke Groot var involveret i hele 12 scoringer hver for deres respektive hold. Og de to stjerner glæder sig allerede nu, til det går løs mellem jul og nytår i Holstebro med det stort anlagte finalestævne.

Rej:
-Jeg glæder mig helt vildt. Det er altid sjovt at være med i et Final4 og have muligheden for at vinde et trofæ. Vi har ikke vundet det før, og for mig personligt er det den eneste titel med København Håndbold, jeg mangler at krydse af. Kampen mod Odense bliver en stor opgave for os, og jeg håber, at så mange som muligt af vores fans kommer til Holstebro for at støtte os. For den får vi brug for, hvis vi skal løfte trofæet til sidst!

Groot:
-Det bliver så stort, og det er en titel, vi meget gerne vil vinde. Klubben har endnu til gode at vinde et trofæ, og det vil betyde utrolig meget for os, hvis det lykkes. Jeg tror, at det bliver en rigtig svær semifinalekamp mod København, som vi netop har tabt til, men når man kommer til Final4, er der en helt særlig stemning omkring kampene. Vi vil gøre alt for at gå hele vejen!

Læs mere og køb din billet til åres største håndboldfest her:
https://tophaandbold.dk/final4/damer/billetsalg

x