Santander Final4 runder 10 år - billetsalget starter i dag

27. august 2023

Santander Final4 for herrerne - årets største håndboldfest - vender tilbage i dagene d. 17.-18. februar, og det gør supereventen i en 10-års jubilæumsudgave i Jyske Bank Boxen.

På den ikoniske håndboldscene i Herning blev der i februar 2023 sat publikumsrekord for Santander Final4, da GOG i en fejende flot finale, kunne løfte pokaltrofæet efter sejr over Skjern Håndbold.

I år forventes festen endnu større, og direktør for Tophåndbold, Thomas Christensen, glæder sig:

-Det var et fantastisk Santander Final4 for godt et halvt år siden i Herning. Fire topkampe, et meget talstærkt og medlevende publikum og et væld af underholdningstiltag gjorde weekenden til noget helt særligt. Nu venter et nyt Santander Final4 om 6 måneders tid og sammen med vores hovedsponsor, Santander Consumer Bank, vil vi gøre alt for at lægge endnu et lag på det stærke koncept, vi sammen har skabt. Og så trækker det bestemt heller ikke fra, at vi for femte gang skal afholde finaleweekenden på landets mest kendte håndboldscene i Herning og dermed også fortsætte det gode samarbejde med Herning Kommune og MCH.

10 års jubilæum

Også Bo Jakobsen, kommerciel direktør i Santander Consumer Bank, ser frem til finaleweekenden:

-Da vi forlængede aftalen sidste år, var det også med øje på, at vi i 2024 ville kunne fejre 10-års jubilæum som hovedsponsor Det er en milepæl, vi er stolte af at nå, og  vi er overordentlig glade for at vi sammen med klubberne, Tophåndbold samt alle øvrige partnere har været med til at udvikle Santander Final4 til det  store og succesfulde event som det med tiden har udviklet sig til at blive, hvilket også for ganske nyligt blev belønnet, da Santander Final4 vandt ”Ticketmaster Award 2023” i kategorien Årets Bedste Sportsevent.

Billetsalg – Early Bird tilbud

Billetsalget til herrernes Santander Final4 er netop igangsat, hvor der frem til d. 10. september vil være Early Bird tilbud (100 kroners rabat på alle billetter). Billetterne kan købes her

Lodtrækning til Santander Cup kvartfinalerne

Der er lodtrækning til herrernes kvartfinaler i Santander Cup allerede i aften live på TV 2 Sport i forlængelse af kampen mellem TTH Holstebro og Aalborg Håndbold. Kvartfinalerne spilles d. 20.-21. december.

x