Santander Final4 rykkes til 9.-10. maj

9. marts 2020

I kølvandet på regeringens udmelding i torsdags angående corona-virus og forsamlinger over 1.000 personer, er det i dag blevet besluttet at rykke Santander Final4 til d. 9.-10. maj, hvor Jyske Bank Boxen stadig vil danne rammen om håndboldfesten.

Det store finalestævne skulle således have været afviklet i Herning i den kommende weekend, men nu må de fire deltagerklubber, tilskuere og Tv-seere væbne sig med tålmodig.

Alle billetter der er købt til weekenden d. 14.-15. marts vil være gyldige til weekenden d. 9.-10. maj. Skulle man være forhindret denne weekend, kan billetter refunderes ved at kontakte Ticketmaster senest d. 23. marts.

Divisionsforenings direktør Thomas Christensen fortæller:

-Vi er naturligvis meget kede af, at det ikke bliver til noget i Jyske Bank Boxen i den kommende weekend, med de gener dette måtte medføre. Omvendt er vi glade for, at vi nu i tæt samarbejde med MCH, TV2, klubberne og DHF har fundet en løsning, der gør, at vi kan afvikle Santander Final4 d. 9.-10. maj. Vi ser frem til at holde et brag af en håndboldfest til maj.

 

x