Silkeborg bliver vært for kvindernes Santander Final4

16. januar 2023

I 2016 blev der skrevet et lille stykke håndboldhistorie, da den allerførste udgave af kvindernes Santander Final4 blev afviklet i JYSK Arena i Silkeborg. Nu vender den stort anlagte finaleweekend tilbage til Søhøjlandet, hvor Team Esbjerg, Silkeborg-Voel KFUM. Nykøbing Falster Håndbold og Odense Håndbold kæmper om hæder, trofæ og en velvoksen præmiecheck.

Det hele løber af stablen d. 1.-2. april, og valget af Silkeborg som værtsby glæder direktør i Tophåndbold, Thomas Christensen.

-Som arrangør har vi rigtig gode minder fra JYSK Arena, hvor pokalturneringens afslutning faktisk blev afholdt fem år i træk fra 2013, heraf de sidste to år som Final4-koncept. Dengang var Silkeborg-Voel KFUM ikke selv deltager, men klubben ydede en stærk indsats sammen med kommunen i at stable det hele på benene. Det samarbejde ser vi frem til at gentage i år, med den forskel at Silkeborg Voel KFUM selv deltager i finalestævnet. Siden vi sidst var i JYSK Arena, er Final4 blevet en del større og stærkere som koncept ikke mindst takket været vores mangeårige hovedsponsor Santander Consumer Bank, der virkelig lægger mange kræfter i det. Vi ser frem derfor frem til en fantastisk weekend, hvor også de tre øvrige deltagerklubber er kendt for at bidrage flot blandt andet med rigtig stor tilskueropbakning.

Billetsalget indledes d. 1. februar. Nærmere information om priser m.v. følger.

x