Sportsligt og eventmæssigt højdepunkt

3. februar 2017

Divisionsforeningens Formand, Jens Christensen, kigger frem mod Santander Final4, der som bekendt starter i morgen.

-Santander Final4 er atter tilbage i Aalborg, hvor finalestævnet senest blev afholdt for to år siden. Rigtig gode minder knytter der sig her til Gigantium, hvor vi nærmest med statsgaranti er sikret en håndboldfest helt udover det sædvanlige både på og udenfor banen.

En medvirkende årsag til det, er også det faktum, at konceptet Final4 har vokset sig til en enorm stor begivenhed i sig selv. Et sportsligt og eventmæssigt højdepunkt i dansk herreklubhåndbold, der på to hæsblæsende dage ikke alene samler rigtig mange tilskuere på lægterne, men også masser af seere foran Tv-skærmene landet over.

Indenfor de 20 x 40 meter kan vi se frem til fire superintense kampe, der i sidste ende afgør rangstigen i årets Santander Cup. Mest meriterede i pokalsammenhæng er KIF Kolding København med syv titler, mens deres modstander i semifinalen, Bjerringbro-Silkeborg, endnu har deres første pokaltitel til gode. BSV fik dog hul på trofæ-bylden i sidste sæson med DM-sejren, så det skal blive særdeles spændende at se, hvilke af de to mandskaber, der klarer sig videre til søndagens finale.

I den anden semifinalekamp ”tager hjemmeholdet i mod” Skjern Håndbold. Om Aalborg Håndbold kan drage nytte af de vante rammer, kan kun tiden vise, men én ting er dog sikkert: De grønblusede fra Skjern Håndbold er ikke uvante med store triumfer i netop Gigantum, da holdet her for to år siden hjemtog pokaltrofæet efter en flot finalesejr over TTH Holstebro.

At Aalborg og Gigantium ”kan noget” til de store begivenheder, er også noget vi ser frem til udenfor banen. Begge dage skydes i gang med stor Warm Up fest, og så er der for alvor dømt Afterparty lørdag aften, når legendariske Tøsedrengene spiller op til dans umiddelbart efter slutfløjtet i Aalborg-Skjern kampen. Mon ikke den fest giver Jomfru Ane Gade kamp til stregen.

Velkommen til årets Santander Final4.

Jens Christensen, formand for Divisionsforeningen Håndbold.

x