Team Esbjerg tager finalepladsen

26. februar 2022

Jesper Jensens tropper er klar til det helt store finalebrag i morgen i Blue Water Dokken, hvor Odense Håndbold venter. Det blev en kendsgerning efter, at Team Esbjerg besejrede Herning-Ikast Håndbold med 34-29.

Det var ellers herningenserne, der kom bedst fra land i kampen med en to-måls-føring efter fem minutter, men ”hjemmeholdet” i Dokken fik kontakt og også overtaget i kampen, hvor føringen undervejs i første halvleg nåede op på 12-6, før det endte 15-11 ved pausefløjtet.

I starten af anden halvleg blev den førings-margen holdt, men pludselig tog det fart ved primært to gange Emma (Friis og Lindqvist) og midtjyderne kom tæt på, hvor holdet med omkring et kvarter igen blot var bagud med et enkelt mål.

Spændingen steg dermed blandt de 2.410 tilskuere, men mod slutningen af kampen viste Team Esbjerg, hvorfor de i øjeblikket topper deres Champions League pulje og er ubesejrede i Bambusa Kvindeligaen siden 3. spillerunde, da skruen blev strammet gevaldigt. Ikke mindst hos målvogter Rikke Poulsen, der stod en fremragende kamp med en redningsprocent på 37,5.

Den vestjyske mur i målet blev også kåret til Best Player i kampen, der i sidste ende endte med en 5-målssejr.

Odense Håndbold venter dermed i morgen i finalen, der spilles kl. 15.30 (rykket fra kl. 16.00), mens kampen om 3.-4. pladsen mellem København Håndbold og Herning-Ikast Håndbold starter kl. 13.00 (rykket fra kl. 13.30).