Team Esbjerg triumferer i Santander Final4!

2. april 2023

Med en sejr på 33-22 over Odense Håndbold vandt Team Esbjerg for andet år i træk Santander Final4. Og for andet år i træk skete det med 11 måls margen over netop odenseanerne.

Det så ellers ikke ud til at ende sådan i første halvleg. Odense kom hvirvlende fra start og førte stort set hele vejen igennem de første 30 minutter. Da føringen var på sit højeste, stod den 10-6 efter 18 minutter til holdet fra Eventyrbyen, men den føring formåede Jesper Jensens tropper at æde sig støt og roligt ind på, og de forsvarende mestre kunne ende med at gå til pause med en smal føring på 13-12.

Fra anden halvlegs start bragede Riestad og Co. alvorligt igennem, og fik på blot 10 minutter skabt sig et velvoksent forspring på 8 mål. Det formåede Odense aldrig at komme i nærheden af at reducere på, og det hele endte med en storsejr til Team Esbjerg.

Topscorer i kampen blev Kristine Breistøl med 8 mål, mens også Reistad stod skarpt i billedet med 6 mål og hele 9 assists.

Ingen af de to blev dog kåret til Best Player. Den fornemme titel løb Anna Kristensen derimod med, da superkeeperen stod med en redningsprocent på hele 45,71.

I kampen om tredjepladsen førte Silkeborg-Voel KFUM længe stort mod NFH, der dog formåede at skabe særdeles stor spænding i opgøret til sidst. De gulblusede havde således muligheden for at udligne i kampens sidste angreb, men det løb ud i sandet, og så kunne ”hjemmeholdet” juble over tredjepladsen med en 28-27 sejr.

Stort tillykke til Team Esbjerg med ”Back2Back” sejren!