Tophåndbold appen bugner med Santander Cup underholdning og fede præmier!

19. december 2022

I morgen og overmorgen bliver det afgjort hvilke fire herrehold, der kommer igennem nåleøjet til årets største håndboldfest: Santander Final4 i Jyske Bank Boxen d. 18.-19. februar.

I den anledning har vi de kommende dage spækket Tophåndbold appen med underholdning og fede præmier på spil.

Glæd jer til:

•                         Gæt kampens resultat

•                         Stem på Best Player

•                         Livesports quiz i pauserne af alle 4 kampe

Sidst men ikke mindst, er der stadig mulighed for at blive den heldige/dygtige vinder af en total Santander Final4 oplevelse for 2, da vi i samarbejde med Danske Hoteller udlodder 2 eventbilletter til hele weekenden inklusive overnatning i delt standard værelse i Herning på Østergaards Hotel fra lørdag til søndag med morgenmad.

Alt du skal gøre er at forudse hvilke fire herrehold, der kvalificerer sig til Santander Final4. Du finder konkurrencen under Fanzonen i appen, og du har ét gæt pr. dag indtil den 20/12 kl. 18:30.

Vinderen findes blandt alle, der har ramt plet på de fire forudsigelser, og vedkommende får efterfølgende direkte besked gennem Tophåndbold appens beskedindbakke.

Tusindvis har allerede sikret sig billet til Santander Final4 i Jyske Bank Boxen d. 18-19. februar og uanset udfaldet af de fire kampe, bliver det en gigantisk fest.

Køb allerede nu din billet her

De fire kvartfinalekampe er:

20/12: Skive fH – Bjerringbro-Silkeborg kl. 18.30
20/12: Skjern Håndbold – Mors-Thy Håndbold
21/12: Ribe-Esbjerg HH – Skanderborg Aarhus Håndbold kl. 18.30
21/12: GOG – Aalborg Håndbold kl. 20.30

Alle kampe vises på TV 2 Sport.

x