Tredje gang var lykkens gang for Odense Håndbold!

30. august 2023

Odense Håndbold har de seneste to sæsoner været i Sparekassen Danmark Super Cup-finalen – og tabt begge. I dag blev tredje gang lykkens gang for klubben, der med en sejr over Team Esbjerg på 30-25 snuppede sæsonens første trofæ og en vindercheck på 75.000 kr.

Første halvleg var en tempofyldt og lige affære. Jovist var der fejl fra begge holds side i sæsonåbneren, men på intensitet og benhård fight om hver en bold og centimeter på banen var der intet at udsætte. Holdene skiftedes igennem de første tredive minutter til at føre med både et og to mål, og ved pause-fløjtet var stillingen 14-14.

Fra anden halvlegs start kom Odenses Althea Reinhardt på banen, og landsholdskeeperen tog godt fra i Odense-målet, hvilket banede vejen for, at holdkammeraterne langsomt men sikkert kunne øge føringen, der til sidst endte med en nogenlunde sikker fem-målsejr. Udover Reinhardt spillede også Housheer og ikke mindst stregspiller Aardahl stærkt kampen igennem og scorede henholdsvis 8 og 9 gange.

Stort tillykke til Odense Håndbold med klubbens første Super Cup trofæ!

Best Player for Odense Håndbold blev Dione Housheer, mens Nora Mørk tog titlen for Team Esbjerg.