Vild efterspørgsel: Herrernes Santander Final4 nærmer sig udsolgt

17. januar 2024

Om præcis én måned går det løs med Santander Final4 i Jyske Bank Boxen, og at dømme på den enorme efterspørgsel på billetter, kan den kommende pokalmester søndag d. 18. februar lade sig hylde foran 10.000 tilskuere i den jyske håndboldkatedral.

Dermed bliver 10-års jubilæums-udgaven af Santander Final4 historisk stor, hvor samme antal tilskuere forventes til lørdagens to semifinaler. Her tørner de forsvarende mestre fra GOG sammen med Fredericia Håndboldklub i den første, mens Bjerringbro-Silkeborg og Aalborg Håndbold mødes i den anden.

Netop de fire mandskaber har også vist sig flot frem i Herreligaen, hvor holdene indtager de fire første pladser, så der venter uden tvivl tophåndbold fra allerøverste hylde i den sidste weekend i uge 7. De mange tilskuere i Boxen kan også se frem til at opleve en lang række spillere fra det igangværende EM i Tyskland, hvor de fire klubber til sammen kan mønstre 14 landsholdsspillere.

Af de 14 spillere er de 7 med i Nikolaj Jacobsens trup, og hvem ved, om det rekordstore publikum om en måned i Boxen kan nyde og hylde en række rød-hvide medaljetagere.

Skal du med til årets største håndboldfest, der også byder på masser af underholdning, konkurrencer og et kæmpe finaleshow, kan du stadig nå at købe billet her

x