Billetsalget er i gang via Ticketmaster. Køb billet her


Arena Randers og Randers Kommune indgår samarbejde med Tophåndbold og Sparekassen Danmark om Super Cup i de næste tre år.

Arena Randers og Randers Kommune er begejstrede for samarbejdet, der vil bringe Håndboldens Super Cup til byen de næste tre år. Denne samarbejdsaftale cementerer Arena Randers' status som et førende sport- og oplevelseshus og placerer Randers i centrum for håndboldverdenen.

Sparekassen Danmark Super Cup, som både spilles for damer og herrer, er en kamp mellem den forrige sæsons danske mester og vinderen af pokalturneringen/Santander Cup. I år står slaget mellem Team Esbjerg og Nykøbing Falster Håndbold for kvinderne (Team Esbjerg vandt både DM og Santander Cup og i det tilfælde er det DM-sølvvinderne), mens Aalborg Håndbold tørner sammen med GOG. 

Sparekassen Danmark Super Cup er en af de mest spændende begivenheder i dansk håndbold, og ved at bringe dette prestigefyldte arrangement til Arena Randers de næste tre år, viser Arena Randers deres engagement i at skabe enestående sportsbegivenheder og samtidig fremme håndboldsporten på lokalt og nationalt plan.

-Vi er færdige med byggeriet, og vores nye tribuner skal fyldes til glæde for hele håndbold-Danmark. Jeg er stolt over, at vi har medvirket til at sætte Randers positivt på landkortet, først med X Factor og nu en treårig aftale med noget af det bedste håndbold i kongeriget, siger direktør Morten Arnesen fra Arena Randers.

-Randers har stærke håndboldtraditioner både på bredde- og elite niveau. Jeg glæder mig til sammen med mange andre at følge med i Super Cuppen. Her kan vi samtidig glæde os over TV live dækning, så mange kigger med i Randers. Og ikke mindst er der her stærke muligheder for at Arena Randers og kommunens håndboldklubber kan arbejde sammen både op til og under cuppen, siger Torben Hansen, Borgmester i Randers Kommune.

Også hos Tophåndbold, der er medarrangør, vækker aftalen glæde.

-Vi havde en rigtig god oplevelse med at afholde Sparekassen Danmark Super Cup i Randers forrige sæson, og i det lys er vi meget glade for at have indgået en aftale for de kommende tre år. Der er flotte og stolte håndboldtraditioner i byen, og det er derfor et perfekt match, at den traditionsrige start på håndboldsæsonen, som Super Cup er, finder sted i Arena Randers. Vi ser derfor meget frem til at afvikle de to topkampe d. 28. august i samarbejde med Arena Randers, Randers Kommune, vores partner Sparekassen Danmark samt selvfølgelig de fire deltagerklubber, siger Thomas Christensen, direktør i Tophåndbold.

Den treårige aftale mellem Arena Randers, Randers Kommune og Tophåndbold vil ikke kun give håndboldfans en fantastisk oplevelse, men også styrke samarbejdet mellem lokalsamfundet og erhvervslivet. Vi ser frem til at byde spillere, fans og medier velkommen til topklasse håndbold i Arena Randers.

Om Arena Randers:

Arena Randers er en af Danmarks førende multiarenaer, der er vært for en bred vifte af sportsbegivenheder, koncerter, kulturelle arrangementer, møder og konferencer. Beliggende i hjertet af Randers, tiltrækker Arena Randers tusindvis af besøgende årligt og er en central del af byens kulturelle og sportsmæssige identitet.