1. division må starte op igen efter nedlukning

9. november 2020

Dansk Håndbold Forbund og Divisionsforeningen Håndbold har i dag fået besked fra Kulturministeriet om, at håndboldens 1. divisioner må genoptages. Turneringskampe genoptages derfor fra den 20. november.

Kulturministeriet har i dag informeret Dansk Håndbold Forbund og Divisionsforeningen Håndbold om, at 1. divisionsrækkerne for både herre- og kvindesenior kan genoptage trænings- og kampaktivitet. 1. divisionsholdene er således med omgående virkning undtaget fra forsamlingsforbuddet på 10 personer og kan altså samles i grupper på op til 50 personer fra i dag.

Dansk Håndbold Forbund og Divisionsforeningen Håndbold har besluttet, at turneringen startes op igen fra d. 20. november, hvorfor kampe planlagt i weekenden d. 20.-22. november kan afvikles som planlagt.

Turneringen genoptages ikke i den kommende weekend, da størstedelen af 1. divisionsholdene ikke har haft mulighed for at træne under normale forhold siden seniorhåndbold blev sat på pause. Derfor får holdene nu en periode på to uger, hvor de kan træne som før rækkerne blev lukket ned.

Undtaget fra genopstarten er Elitesport Vendsyssels 1. divisions herrehold, hvis kampe forbliver udsat indtil videre grundet den lokale nedlukning i syv nordjyske kommuner.

Det er op til klubberne indbyrdes at lave aftaler om genplacering af de udsatte kampe. Kampene skal være afviklet med udgangen af december måned 2020. 

Kampaktivitet i seniorrækker fra 2. division og ned er fortsat sat på pause frem til og med søndag d. 22. november.

For yderligere information:
Frank Smith, chef for turnering i Dansk Håndbold Forbund, fls@dhf.dk, tlf. 20337475
Thomas Christensen, direktør i Divisionsforeningen Håndbold, tc@df-h.dk, tlf. 22629062

 

 

x