Aalborg Håndbold fortsætter Super Cup succesen

23. august 2022

For fjerde år i rap sikrede Aalborg Håndbold sig Sparekassen Danmark Super Cup trofæet og fik dermed også en slags revanche for DM-nederlaget til GOG i juni, udover en præmiecheck på 75.000 kr. Sejren kom i hus foran knap 5.000 ellevilde tilskuere på hjemmebane.

Mens første halvleg var en jævnbyrdig affære med pausestillingen 17-16 til aalborgenserne, blev anden omgang i højere grad domineret af Stefan Madsens tropper. Især efter lidt mere end 10 minutters spil, hvor hjemmeholdet på tre kvikke minutter øgede føringen fra 24-23 til 28-23. Fem-måls-føringen blev også den endelig sejrsmargen, da det hele endte 36-31.

I sæsonåbneren, der havde masser af fart og intensitet i sig fra begge mandskaber, stak de rød-klædtes Aron Palmarsson (6 mål og 5 assist), Buster Juul (6 mål på ligeså mange forsøg) og debutanten Mads Hoxer Hangaard (4 mål og 1 assist) mest ud, mens sidste års suveræne topscorer i HTH Herreligaen GOG’s Jerry Tollbring blev kampens mest scorende spiller med 8 mål. Tollbring og Palmarsson blev i øvrigt kåret til Kampens spiller for deres respektive hold.

Stort tillykke til Aalborg Håndbold med titlen.