Aalborg Håndbold indleder sæsonen med titel

25. august 2021

For tredje sæson i træk lykkedes det Aalborg Håndbold at tage sæsonens første trofæ, da det blev til en sikker sejr i Speedrecruiters Super Cup på 33-25 over Mors-Thy Håndbold.

Dermed fik Møllgaard og Co. ikke alene revanche for nederlaget i Santander Final4-finalen i juni, men også det perfekte afsæt til sæsonen, der i liga-regi sættes i gang om en uges tid.

I første halvleg var der svært at vurdere, hvor pilen pegede henad. Begge hold var således både foran og bagud med tre mål undervejs, og de første 30 minutter endte med 15-14 føring til aalborgenserne.

Fra anden halvlegs start skruede de rød-blusede op for tempoet, og langsomt men sikkert resulterede det i større og større føringer. Anfører René Antonsen sled og slæbte i begge ender, mens stjernen Palmarsson ved flere lejligheder viste klassen med flotte assists. I kampens sidste 10 minutter satte Sebastian Barthold trumf på med fire scoringer, og det hele endte med en 8-måls sejr på 33-25.

Stort tillykke til Aalborg Håndbold med Speedrecruiters Super Cup trofæet!