ÅRETS TRÆNERE 2022

13. juni 2022

Trænerkollegerne har kåret Jesper Jensen og Nick Rasmussen til Årets Trænere på henholdsvis kvinde- og herresiden.

Jesper Jensen fra Team Esbjerg og Nick Rasmussen fra Skanderborg-Århus Håndbold er blevet hædret for det store arbejde, de hver især har gjort i løbet af den forgangne sæson i henholdsvis kvinde- og herreligaen.

Prisen blev overrakt på Tophåndbold Symposium, og Nick Rasmussen blev dermed hyldet foran mange af sine trænerkolleger. Jesper Jensen er i øjeblikket samlet med kvindelandsholdet, og han kunne derfor ikke deltage.

Det er landstrænerne samt liga- og 1. divisionstrænerne, der har stemt på, hvem de mente, skulle modtage hæderen for sæsonen 2021/22.

For Team Esbjerg med Jesper Jensen i spidsen blev til endnu en titel som pokalmestre, en andenplads i kvindeligaen efter tre nervepirrende DM-finaler mod Odense, og en plads i Champions League Final4 som det første danske kvindehold i otte år.

Nick Rasmussen og Skanderborg-Århus Håndbold, med deres blanding af helt unge talenter og mere rutinerede kræfter, imponerede stort hele sæsonen og var marginaler fra at ende i DM-semifinalerne i deres første sæson i Herreligaen. Nu kan holdet så se frem til at skulle spille kvalifikationskampe til EHF Europa Cup.

Stort tillykke til begge trænere med de nye, flotte titler.

Tidligere vindere (seneste fem år):

Årets Træner (Kvinder)

2021 – Dennis Bo Jensen
2020 – Jesper Jensen, Team Esbjerg
2019 – Jesper Jensen, Team Esbjerg
2018 – Jesper Jensen, Team Esbjerg
2017 – Claus Mogensen, København Håndbold

Årets Træner (Herrer)

2021 – Stefan Madsen, Aalborg Håndbold
2020 – Stefan Madsen, Aalborg Håndbold
2019 – Stefan Madsen, Aalborg Håndbold
2018 – Ian Marko Fog, Nordsjælland Håndbold
2017 – Claus Uhrenholt, Ribe-Esbjerg HH

x