Bliv en del af Danmarks største professionelle håndboldfællesskab

15. januar 2021

Divisionsforeningen Håndbold søger en praktikant til foråret 2021

Divisionsforeningen Håndbold er et fællesskab mellem de danske elitehåndboldklubber for både kvinder og herrer, og som en del af administrationen vil du være med til at varetage en række opgaver, der blandt andet har til formål at fremme de fælles kommercielle interesser for medlemsklubberne. Fokusområderne vil være omkring SoMe og digitale opgaver herunder arbejde med grafiske elementer gerne i photoshop eller InDesign.

Der vil også være diverse opgaver i forbindelse med både kvindernes og herrernes Santander Final4, som Divisionsforeningen er medarrangør af. Her vil du deltage i eventplanlægningen og i selve afviklingen, der foregår i juni måned.

Du skal generelt være klar til at indgå i et team og hjælpe til med at få opgaverne løst. Har du selv idéer og forslag lytter vi meget gerne. Du skal kunne arbejde selvstændigt og have forståelsen for, at arbejdsmængden til tider kan variere.

I Divisionsforeningen kan vi tilbyde dig at blive en unik del af det maskinrum, der bistår elitehåndboldklubberne herhjemme, og du vil få en stærk fornemmelse af og indblik i, hvordan meget af det overordnede administrative arbejde foregår udenfor håndboldbanerne. 

Vi forventer, at du er i gang med en videregående uddannelse, der kan matche ovenstående.

Ansøgning:

Har du lyst til at prøve dine kræfter og kompetencer af hos Divisionsforeningen, så send din ansøgning til Eventchef, Mia Boesen, på mia@df-h.dk med teksten ”Praktikant” i emnefeltet senest søndag den 7. februar 2021.

Spørgsmål til praktikpladsen bedes rettes til Mia Boesen på 40 11 81 18.

Alle ansøgninger behandles fortrolig, og der afholdes samtaler løbende. Divisionsforeningen Håndbold har hovedkontor i Fredericia. Tiltrædelse omkring 1. marts 2021. 

x