Danmark skriver historie – verdensmestre for tredje gang i træk!

29. januar 2023

Hold da op. De danske drenge har med en finalesejr på 34-29 over Frankrig sørget for et vaskeægte VM-hattrick. Det har ingen nation formået før, og et gigantisk tillykke skal lyde til Nikolaj Jacobsens tropper.

Fra start til slut var de rød-hvide helte i front. De unge løver Simon Pytlick og Mathias Gidsel spillede især en fantastisk første halvleg, hvor Danmark kunne gå til pauseføring med 16-15. I anden omgang kom Rasmus Lauge til, og han indtog i den grad scenen. Spilleren, der var på vej hjem fra VM i sidste uge, endte således med at få en vild hovedrolle, da han samlet scorede 10 mål, hvilket var ensbetydende med topscorer-værdigheden i finalen.

Også Mads Mensah, og Kevin Møller have stærke momenter, som indskiftere mod slutningen af kampen, mens Simon Pytlick med sit niende mål kort før tid – et tordnende løbeskud med underhånden op i nettaget - fik publikum og Tv-seere verden over til at spærre øjnene op.

Med 6 mål i finalen nåede Mathias Gidsel op på i alt 60 mål (uden et eneste mål på straffekast), og det betyder, at han er VM topscorer anno 2023.

Fantastisk hele vejen rundt. Tak – bare tak for alle oplevelserne!

x