Danske Hoteller A/S bliver ny hjemmebane for dansk tophåndbold

8. november 2021

Tophåndbold er mere end det på banen, som vi ser i TV. Dansk elitehåndbold er international topsport og en branche, der i Danmark har mere end 1.000 medarbejdere på og udenfor banen. Dansk Tophåndbold er samtidig et fællesskab, hvor et tæt samarbejde holder klubberne fast i at levere et godt underholdningsprodukt til glæde for hundredtusindvis af tilskuere hvert år.

Divisionsforeningen Håndbold er den samlende kraft blandt de 54 eliteklubber, og netop for at kunne pleje dette stærke netværk har Divisionsforeningen indgået et strategisk samarbejde med Danske Hoteller. Danske Hoteller bliver dermed fast base for mødeaktiviteter i og omkring Divisionsforeningen i de næste 3 år.

Direktør i Divisionsforeningen Håndbold, Thomas Christensen, siger om samarbejdet:

”Danske Hoteller er med 24 forskellige lokationer i Danmark helt optimalt for os til den mødeaktivitet, vi har med bestyrelse, klubber og forretningspartnere. Når man dertil lægger den sportsinteresse, man tydelig kan mærke i ledelsen hos Danske Hoteller, siger mavefornemmelsen, at vi har det helt rigtige match. Det bliver hele vejen igennem en win-win, som også vil kunne bruges af klubberne på deres rejser rundt i Danmark.”


Kommerciel Direktør i Danske Hoteller, Kenneth Hedegaard, forventer sig også meget af samarbejdet:

”Da vi fik chancen for at indgå dette partnerskab, var vi ikke lang tid om at sige ja. Mange af vores hoteller er vant til at servicere sportsgrupper og sportsklubber, og vi ved af erfaring at rigtig mange af vores kunder er sportsinteresserede og at der især fra håndboldsegmentet, kommer mange gæster til vores hoteller. Vi glæder os til at servicere dansk tophåndbold og lige så meget til at byde deres fans og samarbejdspartnere velkommen på vores mange hoteller rundt om i landet.”

x