Juul og Clausen går begge efter Sparekassen Danmark Super Cup triumf

18. august 2022

På tirsdag går det løs med Sparekassen Danmark Super Cup i Aalborg, hvor der er solgt over 4.000 billetter til dobbeltbraget, der udover kvindekampen mellem Odense Håndbold og Team Esbjerg, byder på opgøret mellem Aalborg Håndbold og GOG.

Tophåndbold har fanget en profil fra hver af de to herreklubber, og de tror begge tror på succes til eget hold.

Aalborg Håndbolds Buster Juul:

-Det er helt klart en mulighed for en revanche for os. Det er blevet italesat for os, at GOG kun får lov at vinde én pokal på vores hjemmebane, og det gjorde de i juni. Så GOG kommer til at møde et meget meget tændt Aalborg-hold, der er klar til at tage revanche. Jeg tror, at kampen bliver meget intens med høj fart, og så er der altid den lidt ubekendte faktor med en masse nye spillere på hvert hold. Hvordan vil de match-ups forløbe, og hvem kender hinanden bedst på nuværende tidspunkt. Det bliver også medvirkende til udfaldet, men samlet set synes jeg, at vi står godt, og målet er klart: Vi vil vinde det trofæ!

GOGs Frederik Clausen:

--Det bliver en fed kamp! Der er en titel på spil, og den vil vi meget gerne skaffe til klubben, for vi skal bygge videre på den succes, vi havde i sidste sæson. Forhåbentligt har vi stadig den skarphed, der skal til, for vi skal være klar fra start, for vi ved, at Aalborg på hjemmebane med alle deres tilskuere i ryggen er en stor mundfuld. Vi ser frem til en stor fest deroppe, men også til at vi tager del i den fest, og sikrer os trofæet.

x