Stor nyhed: Gratis live-stream på vej af alle håndboldkampe fra 1. division hos ”Tophåndbold”

1. september 2022

Aldrig har håndbold fra 1. division været tættere på end nu. Med appen ”Tophåndbold” i hånden er muligheden for at live-streame alle håndboldkampe fra 1. division både for kvinder og for herrer på vej.

Om den enorme nyskabelse lige op til sæsonstart fortæller Tophåndbolds direktør Thomas Christensen:

-Det er en fantastisk nyhed. Vi har længe gerne villet promovere 1. divisions-håndbold mere, og det kommer vi i den grad til at gøre med denne nyskabelse. Aftalen er kommet i stand i et samarbejde mellem os, TV 2, SportWay og Dansk Håndbold Forbund, og platformen bliver appen ”Tophåndbold” som vi søsatte sidste efterår, og som er gratis for brugeren at downloade og benytte sig af. Det er ubemandede kameraer, der automatisk følger spillet, og der er selvfølgelig generelt en del tekniske elementer i at kunne streame live fra så mange haller. Men inden for en overskuelig fremtid forventer vi, at vi kommer over børnesygdommene, og har et produkt som brugeren vil være meget tilfredse med, siger Thomas Christensen.

For at få adgang til live-stream af kampene skal brugeren sørge for at have den nyeste version af appen Tophåndbold downloadet samt være logget ind. Appen kan downloades ganske gratis via AppStore eller Google Play. Kampene der live-streames kan findes under Livescore funktionen, hvor der under hver kamp trykkes på live-stream-ikonet ved kampstart.

x