Livestream gør det legende let at følge dit favorithold

28. oktober 2022

Fra sæsonstart af har det været muligt at livestreame en lang række kampe i Tophåndbold appen fra både Kvindeligaen og HTH Herreligaen samt de to 1. divisioner via ubemandede kameraer, der automatisk følger spillet.

I skrivende stund er teknologien på plads i 54 ud af 61 spillesteder landet over.

Denne fantastiske mulighed er kommet i stand via en aftale med TV2, der som rettighedshaver til at sende kampene har givet lov til at alle kampe i 1. division kan livestreames i appen, mens kampe i liga-regi kan livestreames, hvis følgende er opfyldt: 

Kampen må ikke overlappe med TV2 live håndboldkampe uanset, hvilken platform TV2 sender på, og starttidspunktet skal være 1½ time før eller efter fastsat TV kampstart.

Der kan være enkelte tilfælde, hvor det heller ikke er muligt at livestreame i appen trods at ovenstående er opfyldt (eksempelvis at teknologien af forskellige årsager ikke er på plads endnu).

 

Livestream kan Chromecastes. 

Alle kampe, der livestreames i Liga-og 1. divisions-regi i Tophåndbold appen, kan også chromecastes. Eneste forudsætning er, at den nyeste version af appen er downloadet.

Find Tophåndbold appen her

Livestream – sådan gør du:

-Hav altid den nyeste version af Tophåndbold downloadet
-Du skal være logget-ind for at få adgang til Livestream
-Klik ind på Livescore for at få overblikket over hvilke kampe der Livestreames. Er der et kamera-ikon ud for en kamp, betyder det, at den bliver Livestreamet.
-Klik ind på kampen og tryk her på kamera-ikonet. Livestream signalet tændes 10 minutter inden kampstart.
-Nyd kampen på din telefon/tablet, eller aktiver Chromecast-knappen.

 

x