Mia Boesen ansat som Eventchef

25. juni 2018

Divisionsforeningen Håndbold styrker organisationen og har med virkning fra 1. august ansat Mia Boesen som Eventchef.

Med ansættelsen af Mia øges fokus og branding af især Pokalturneringens afslutning ”Final4” for både damer og herrer samt Super Cup. Derudover får Mia fokus på at udvikle de respektive ligasponsorater i tæt samarbejde med klubberne og sponsorerne samt at bistå medlemsklubberne i udvikling og udveksling af idéer og viden om events og marketingsaktivering.

30-årige Mia Boesen flytter efter 6 år i udlandet tilbage til Danmark, hvor hun bosætter sig i Aarhus. Selv siger hun om ansættelsen:

”Jeg glæder mig til at komme hjem til Danmark, og gøre brug af de erfaringer jeg har gjort mig via min uddannelse og ansættelse hos EHF. Her har jeg været forbi alle afdelinger og endte i event-teamet, hvor jeg de seneste to år har været hovedansvarlig for afviklingen af kvindernes Final4 i Budapest, mens jeg også har været inde over herrernes Final4 i Køln.

”Der er naturligvis mange erfaringer, jeg kan tage med mig hjem til Danmark, men opgaven bliver bestemt ikke bare en kopi af det, jeg har lært hos EHF, men mere – i samarbejde med klubberne og sponsorer – at skabe et koncept, der passer til det danske marked.

Allerede d. 26. august får Mia prøvet kræfter med sit første danske event, da Super Cup afvikles i Skanderborg.

Programmet er:

Kl. 18:15 Team Esbjerg vs København Håndbold
Kl. 20:15 TTH Holstebro vs Skjern Håndbold

 

x