OTTE DOMMERPAR UDTAGET TIL SLUTSPILLET – EN DOMMER FÅR LYNDEBUT

21. marts 2023

Fra Håndbold.dk

Mens landets bedste håndboldhold stadig kæmper en hård kamp for at sikre de sidste pladser i slutspillet, er der nu sat navne på de dommere, der skal sørge for, det hele forløber efter reglerne, når sæsonen går ind i sin afgørende fase.

Elitedommerudvalget i Dansk Håndbold Forbund har udtaget følgende otte dommerpar til slutspillet:

Mads Hansen og Jesper Madsen
Nicklas Pedersen og Nichlas Nygaard
Henrik Pagh Mortensen og Jesper Kirkholm Madsen
Jacob Jæger Pagh og Kalle Thygesen
Morten Lethan Albrechtsen og Mik Trustrup
Michael Søegaard og Thomas Kalisz Nielsen
Per Olsen og Lars Hansen
Line Hesseldal Hansen og Josefine Kusk Jensen

Blandt de 16 dommere gemmer der sig tre slutspilsdebutanter. Parret Jacob Jæger Pagh og Kalle Thygesen samt Josefine Kusk Jensen. Sidstnævnte må siges at have gjort kometkarriere, da hun egentlig skulle have fløjtet i 1. division i denne sæson.

Men pludselig fik den 26-årige dommer chancen på øverste niveau sammen med Line Hesseldal, da hendes faste makker, Karina Christiansen, blev gravid.

Så efter blot en enkelt sæson på liganiveau har Josefine Kusk Jensen altså allerede fået kvalitetsstemplet af Elitedommerudvalget som udtaget til slutspillet. En usædvanlig bedrift som hun i sagens natur er meget stolt over.

- Det var bestemt en overraskelse – det havde vi overhovedet ikke regnet med. Men vi er jo bare mega stolte over, at vi er blevet udtaget, men også meget ydmyge omkring opgaven. Nu vil vi gøre vores bedste for at leve op til tilliden, siger slutspilsdebutanten, der på kort tid har formået at skabe et godt makkerskab med Line Hesseldal:

- Det hele er lige pludselig gået enormt stærkt, men Line og jeg har haft et rigtig godt udgangspunkt for at finde sammen som par, fordi vi fra start har set håndbolden på samme måde og haft de samme høje ambitioner, siger Josefine Kusk Jensen.

 

x