Røde lygter til håndboldfinalekampene – markant flere seere

18. maj 2018

Kulminationen på en fantastisk håndboldsæson står for døren med guldkampe i denne weekend i både HTH GO Ligaen og 888Ligaen. Hvor trofæet ender er endnu uvist, men sikkert er det, at årets DM-vindere på både dame-og herresiden skal findes i komplet udsolgte haller.

Således er der meldt om røde lygter til alle finalekampene mellem de involverede hold, og mon ikke at der også vil være fyldt godt op foran TV-skærmene landet over, når TV 2 blænder op for det første finaleopgør for damerne lørdag eftermiddag kl. 16.10 og det tilsvarende for herrerne søndag kl. 16.10.  

Inden de afgørende medaljekampe er det samlede seertal for alle klubkampe i indeværende sæson over 21 millioner, hvilket er markant over sidste sæson, der endte på samlet 18,795 millioner seere. Som et lille kuriosum kan det også nævnes, at Liga-håndbolden på TV 2 Sport i onsdags ”slog” Europa League finalen i fodbold på 6’eren.

Husk at årets håndboldsæson bliver fejret med det storslåede Dansk Håndbold Award show i Viborg d. 4. juni. Der er stadig billetter at få her

x