Sæsonens første trofæer på spil

24. august 2021

I morgen går det løs med Speedrecruiters Super Cup i Viborg, hvor sæsonens to første trofæer skal finde deres ejerklub blandt Odense Håndbold og Viborg HK samt Aalborg Håndbold og Mors-Thy Håndbold.

Der kommer masser af tilskuere i VIBOCOLD Arena Viborg, og du kan stadig nå at komme med, da der endnu er lidt billetter tilbage her.

Spillerne er topklar til kampen, der for kvindernes vedkommende starter kl. 18.30 og for herrerne kl. 20.30.

Kamilla Larsen (OH): -Vi glæder os rigtig meget til den kamp. At spille kampe, der gælder noget er fedt, og vi snakker om en finalekamp, som vi rigtig gerne vil vinde. Vi er glade for så hurtigt at skulle spille om en pokal igen, og at det så er Viborg, vi møder er fedt, for der har vi den her ting i maven, at dem vil vi ikke tabe til! 

Kristina Jørgensen (VHK): -Det er fedt, at vi skal spille mod Odense. Så kan vi fra start af måle os mod de allerbedste. De har også fået mange nye spillere til, og jeg er sikker på, at det bliver en fed kamp. Jeg håber og tror på, at vi kan vinde, for det ville være fantastisk at kickstarte sæsonen med et trofæ.


Rene Antonsen (AAH): -Det bliver helt sikkert en meget intens kamp, som vores opgør altid er mod vores kære naboer fra Mors. Samtidig kommer kampen nok til at bære præg af, hvor vi er henne på sæsonen, men det bliver fedt at spille en knald-eller fald kamp igen, og jeg har en stålsat tro på, at vi vinder sæsonens første trofæ! 

Erik Toft (MTH): -Det bliver sjovt at komme i gang igen. Det bliver en stor opgave for os mod et Aalborg-hold, som igen i år ser rigtigt stærkt ud. Det bliver spændende at se, hvor vi står, og vi skal helt sikkert spille op til vores bedste for at vinde den kamp. Aalborg er vel nok lille favorit, meeen mon ikke de ryster lidt i bukserne efter vores sidste møde!

x