Sparekassen Danmark indtræder som hovedsponsor for håndboldens Super Cup

10. marts 2022

Hver håndboldsæson fløjtes traditionen tro i gang med Super Cup for både kvinder og herrer, og nu har det årlige dobbeltarrangement fået Sparekassen Danmark som hovedsponsor de kommende tre år. De fire deltagerklubber findes blandt DM-guldvinderen samt pokalvinderen for både kvinder og herrer, og i skrivende stund er det kun Team Esbjerg, der er sikker deltager, da holdet vandt Santander Final4 for små to uger siden.

Arrangør af Sparekassen Danmark Super Cup er Divisionsforeningen Håndbold, og her glæder direktør, Thomas Christensen, sig over den nye aftale.

-Det er meget tilfredsstillende, at Sparekassen Danmark har valgt at tegne et 3-årigt sponsorat af Super Cup. Vi forventer os meget af samarbejdet, som vi håber på, kan tage Super Cup op til næste niveau omkring aktivering og partnersamarbejde om et et-dages event. Alt sammen til glæde for de fire hold, de mange fans og Tv-seere, der ligesom os ser frem til at starte sæsonen med en stor håndboldfest. 

Også den nye hovedsponsor er glade for at kunne offentliggøre den 3-årige aftale:

-Vi går ind i det nye samarbejde med den hensigt, at publikum skal have oplevelser for alle pengene under Super Cup’en”, siger administrerende direktør i Sparekassen Danmark, Per Sønderup:

-Sparekassen er hovedsponsor for flere eliteklubber inden for forskellige idrætsgrene, og vi sætter en ære i at være med til at trække publikum til deres kampe. Så vi har rigtigt gode erfaringer at trække på, når vi aktiverer vores sponsorater – nu også håndboldens Super Cup”, understreger Per Sønderup.

x