Sparekassen Danmark Super Cup skal spilles i Aalborg  

16. juni 2022

Sæsonen 2022/23 indledes traditionen tro med Sparekassen Danmark Super Cup, og Aalborg er nu udset som værtsby for dobbeltbraget, der tæller topkampene mellem Odense Håndbold og Team Esbjerg samt GOG og Aalborg Håndbold. Divisionsforeningen Håndbold står i samarbejde med Aalborg Håndbold og Sparekassen Danmark bag dobbeltarrangementet, der løber af stablen tirsdag den 23. august.

Valget af Aalborg som værtsby glæder direktør i Divisionsforeningen, Thomas Christensen: 

-Super Cup er en fantastisk måde at kickstarte sæsonen på, og vi er meget glade for, at det skal afholdes i Aalborg, der er en fantastisk håndbold-by. Vi har tidligere med stor succes afholdt Final4 i byen, og i Sparekassen Danmark Arena får vi nogle af de allerbedste rammer at arbejde i. Vi ser derfor meget frem til at afvikle de to kampe i samarbejde med værtsklubben Aalborg Håndbold og vores nye partner Sparekassen Danmark, der tidligere i år tegnede et 3-årigt sponsorat af Super Cup.  

Også værtsklubben Aalborg Håndbold ser frem til at huse dobbeltbraget. Direktør Jan Larsen fortæller:

-Vi ser meget frem til at starte sæsonen i egen hule med Super Cup. Det var selvfølgelig en stor skuffelse, at vi ikke kunne genvinde det danske mesterskab i søndags, men derfor er det rart at kunne gå på sommerpause med en god nyhed om, at vi skal afholde Super Cup her i Sparekassen Danmark Arena. Vi glæder os til at byde de tre øvrige hold velkommen, og selvfølgelig alle de mange fans, som vi sammen med Divisionsforeningen og Sparekassen Danmark vil skabe en stor fest for. Og så skal vi ikke glemme, at sæsonens første trofæ står på spil. Et trofæ vi i de seneste tre sæsoner har vundet, og det vil vi rigtig gerne gentage.  

Billetsalget starter mandag den 20. juni kl. 12.00 via Aalborg Håndbolds hjemmeside: https://shop.aalborghaandbold.dk/

x