Speedrecruiters Super Cup skal spilles i Viborg

24. juni 2021

Sæsonen 2021/22 starter med et dobbeltbrag, når Viborg er udset som værtsby for den traditionsrige Speedrecruiters Super Cup for både kvinder og herrer. Divisionsforeningen Håndbold står i samarbejde med Viborg Kommune og Viborg HK bag dobbeltarrangementet, der løber af stablen den 25. august, og som vil tælle kampene mellem Odense Håndbold og Viborg HK samt Aalborg Håndbold mod Mors-Thy Håndbold.

Super Cup markerer sædvanen tro, at sommerpausen er forbi, og at en ny spændende håndboldsæson venter.

Valget af Viborg glæder direktør i Divisionsforeningen, Thomas Christensen.

-Vi glæder os rigtig meget til at skyde sæsonen i gang med Super Cup. Efter alt at dømme er vi til den tid helt fri af Covid-19 spændetrøjen i Danmark, og den 25. august bliver en festdag, hvor sæsonens to første nationale trofæer skal finde deres pokalskabe at stå i. At valget er faldet på Viborg som værtsby skal blandt andet ses i lyset af, at Viborg er en fantastisk og traditionsrig håndbold-by, der i så mange år har bakket op om Viborg HK. Jeg er sikker på, at vi i Divisionsforeningen sammen med Viborg HK, Viborg Kommune og vores nye hovedsponsor Speedrecruiters kommer til at skabe det perfekte afsæt til den kommende sæson, siger Thomas Christensen.   

I Viborg vækker aftalen også glæde, hvor borgmester, Ulrik Wilbek, udtaler: 

 -Viborg Kommune er stolte over at være værter for Speedrecruiters Super Cup. Håndbold er en stor del af Viborg Kommunes DNA, og Super Cup er den perfekte måde at skyde en ny sæson i gang på. I samarbejde med Viborg HK og Divisionsforeningen byder vi de 3 øvrige klubber og deres fans hjertelig velkommen til Viborg. Vi glæder os.

Billetsalget starter den 11. august 2021 og billetter kan købes på shop.vhk.dk.

Foto: Johnny Pedersen

 

x