Super Cup 2019 spilles i Næstved

12. juni 2019

Det er med stor glæde at kunne offentliggøre, at Divisionsforeningen Håndbold i samarbejde med Næstved Kommune og Nykøbing Falster Håndbold afvikler Super Cup 2019 i Arena Næstved. Dagen bliver tirsdag den 27. august, og dobbeltarrangementet vil tælle kampene mellem Nykøbing Falster Håndbold og Team Esbjerg samt GOG Håndbold og Aalborg Håndbold.

Super Cup markerer sædvanen tro, at sommerpausen er forbi, og at en ny spændende håndboldsæson dermed står for døren. For første gang nogensinde afholdes arrangementet i Næstved, og det valg glæder direktør i Divisionsforeningen, Thomas Christensen.

-Super Cup er på flere måder en fantastisk dag for Håndbold-Danmark. Dels hilser vi den nye sæson velkommen, og dels bliver vi begunstiget med to knald eller fald-kampe, hvor sæsonens to første nationale trofæer skal finde deres ejermænd. At valget er faldet på Næstved som værtsby skal i høj grad ses i lyset af det formidable samarbejde byen og Arena Næstved har med Nykøbing Falster Håndbold, der har afviklet et væld af store kampe netop her. NFH er i sig selv en fantastisk historie og er med klubbens mange og enormt engagerede tilskuere en gave til dansk håndbold, hvilket hele Håndbold Danmark blandt andet fik at se, da holdet hjemtog pokalguldet i Esbjerg tilbage i december måned. Jeg er sikker på, at vi i Divisionsforeningen, Nykøbing Falster Håndbold, Næstved Kommune og Arena Næstved sammen kan skabe det perfekte afsæt til en fantastisk sæson den 27. august, slutter Thomas Christensen.  

Billetsalget starter i morgen d. 13. juni kl. 10.00 via Ticketmaster.dk

For yderligere information kontakt venligst direktør i Divisionsforeningen Håndbold, Thomas Christensen, på: 2262 9062.

x