Team Esbjerg triumferer i Sparekassen Danmark Super Cup

23. august 2022

På trods af kun syv markspillere i aktion lykkedes det til aften Team Esbjerg at sikre sig Sparekassen Danmark Super Cup trofæet med en imponerende sejr på hele 36-25 over de danske mestre fra Odense Håndbold. Sublimt i billedet stod den nytilkomne verdensstjerne Nora Mørk, der kampen igen dikterede tempoet og leverede mål og assists på samlebånd. 9 scoringer og 8 målgivende afleveringer blev det til og en fortjent udnævnelse til kampens spiller for sit hold (Dione Housheer snuppede den orange ditto).

Hos vinderholdet tonede også Kaja Kamp umådeligt stærkt frem. Inden opgøret udtalte stregspilleren i kampmagasinet, at revanche var et tema for Team Esbjerg, efter DM-finale-nederlaget i maj mod Odense, og de ord levede hun så sandelig selv op til, da hun scorede 8 mål på ligeså mange forsøg.

Jesper Jensens tropper boltrede sig generelt i kampen og var faktisk kun bagud en enkelt gang, da Odense bragte sig foran 1-0 ved Dione Housheer efter 47 sekunder. I de resterende 59 minutter og 13 sekunder dominerede Team Esbjerg og sejrede fortjent foran 4.550 tilskuere i Sparekassen Danmark Arena.

Stort tillykke til Team Esbjerg med sæsonens første titel, der også kastede en økonomisk præmie på 75.000 kr. af sig.

 

Foto: Henrik Hansen

x