Tophåndbold og SELECT indgår langvarigt samarbejde

21. juni 2024

Når de bedste danske håndboldspillere i både Herre-og Kvindeligaen starter op efter sommerpausen, vil spillernes allervigtigste redskab, bolden, være af mærket SELECT.

Det er i dag faldet på plads, da Tophåndbold (Divisionsforeningen) og SELECT har indgået en samarbejdsaftale i første omgang gældende frem til sommeren 2030.

Aftalen vækker glæde hos direktør i Tophåndbold, Thomas Christensen.

-Det har længe været et stort ønske hos spillerne at få ens bolde, og vi er meget glade for, at vi nu er nået frem til en fælles aftale. Vi anser danskejede SELECT, som vel nok verdens bedste boldproducent, og det er helt i tråd med at vores to ligaer er blandt verdens bedste. Det er også et stærkt signal om fællesskab på tværs af kønnene, at alle ligaklubberne har valgt at stå sammen om aftalen.

Også hos SELECT vækker aftalen glæde. Peter Frank, Country Sales Manager, udtaler:

-Det er med stor begejstring, at vi har indgået denne aftale med Dansk Tophåndbold for landets to bedste håndboldligaer for de næste mange år.

Dansk klubhåndbold på både kvinde- og herresiden er rykket op på øverste hylde på den internationale håndboldscene og spiller med helt fremme i de store internationale turneringer. Det er SELECT stolte af at være en del af. 

Der spilles allerede med SELECT-bolde i både Champions League, European League, til europamesterskaberne for både herrer og damer - og nu også i de bedste danske ligaer.

x