Udvidet dækning af Kvindeligaen og HTH Herreligaen

31. august 2022

Der er sæsonstart for både kvinderne og herrerne i denne uge, og det er med en glædelig nyhed, om at endnu flere kampe fra landets to bedste rækker nu kan følges live foran skærmen. Det er en realitet, efter at TV 2 har valgt at skrue markant op for dækningen af kampene på TV 2 Play (op mod 100 kampe mere i sæsonen) og samtidig har givet lov til, at det nu er muligt at live-streame kampe fra HTH Herreligaen og Kvindeligaen direkte i appen Tophåndbold, forudsat at følgende er opfyldt: 

  • Kampen må ikke overlappe med TV 2 kampe uanset, hvilken platform TV 2 sender på, og starttidspunktet skal være 1½ time før eller efter fastsat TV kampstart.

Der kan være enkelte tilfælde, hvor det heller ikke er muligt at live-streame i appen trods at ovenstående er opfyldt.

Det er altid muligt for brugeren at få overblikket over hvilke kampe, der live-streames i den pågældende runde ved at orientere sig i Livescore funktion i Tophåndbold appen. Her vil et kamera-ikon ud for en kamp illustrere at kampen bliver live-streamet.

For at få adgang til live-stream af kampene skal brugeren sørge for at have den nyeste version af appen Tophåndbold downloadet samt være logget ind. Appen kan downloades ganske gratis via AppStore eller Google Play. Download her 

 

x