Viborg HK snupper sæsonens første trofæ

25. august 2021

Med en nervepirrende sejr på 36-35 efter straffekastafgørelse sikrede Viborg HKs sig for første gang i klubbens historie Speedrecruiters Super Cup trofæet.

Anført af en særdeles oplagt Kristina Jørgensen, der endte med at blive topscorer i kampen med 12 mål, kom “hjemmeholdet” bedst fra land i VIBOCOLD Arena. 7-4, 12-7, og 16-10 i grønt favør var nogle af stillingerne i første halvleg, der endte med pauseføring på 19-16.

16 mål i en halvleg kunne de forsvarende danske mestre fra Odense Håndbold for så vidt være godt tilfreds med, men naturligvis ikke med samtidig at lukke 19 ind.

I anden omgang kom de orangeklædte dog tættere og tættere på, og kontakten var nær efter 41 minutters spil med stillingen 23-22. Der var mange flotte offensive takter fra begge hold, hvor især førnævnte Jørgensen, men også Fisker og Haugsted shinede for Viborg, mens Mia Rej (11 mål i alt) førte an for Odense.

De grønklædte kom dog tilbage på sporet, og med 6 minutter igen var føringen som ved pausen på tre mål. Snøre sækken til kunne viborgenserne dog ikke, og i en dramatisk afslutning lykkedes det odenseanerne at række ud efter ”The Treble”, da udligningen til 33-33 faldt få sekunder før tid.

Dermed røg trofæ-kampen direkte i straffekast. Her viste Jørgensen og Co. sig imidlertid stærkest og endte med et vinde 36-35.

Stort tillykke med Speedrecruiters Super Cup til Viborg HK!