ÅRETS MANDLIGE 1. DIVISIONSSPILLER 2022/2023

18. maj 2023

216 mål i 24 kampe taler sit tydelige sprog. Den notoriske målscorer Nicolaj Jørgensen er igen kåret til Årets Profil i 1. Division.

Spillerrådgivere Kresten Blæsild og Kaare Larsen var til stede til Team Sydhavsøernes oprykningskamp til HTH Herreligaen mod Lemvig-Thyborøn Håndbold, hvor Nicolaj fortjent blev hyldet af hjemmepublikummet i en fyldt Lollands Bak Arena.

I sidste uge fik han en plads på Årets Hold i 1. division Herrer. Nu er Nicolaj Jørgensen også kåret som sæsonens bedste spiller i 1. division. Det er ham, kollegaerne i HTH Herreligaen, 1. division og de danske udlandsprofessionelle hylder med kåringen som Årets Spiller - og det er ikke svært at forstå hvorfor. Nicolaj Jørgensen har i sine to år i 1. Division bombet mål ind på samlebånd for Team Sydhavsøerne, og har i år scoret mere end 50 mål flere end nr. 2 på topscorerlisten i 1. Division.

De mange mål – krydret med mange gode præstationer – er ikke gået ubemærket hen. Og Nicolaj skifter til SønderjyskE Herrer i HTH Herreligaen efter denne sæson.

Stort tillykke til Nicolaj Jørgensen med kåringen!

Stemmefordeling for Årets Mandlige 1. Divisionsspiller 2022/2023

Nicolaj Jørgensen, Team Sydhavsøerne, 48% af stemmerne

Jonas Fuglsbjerg, Grindsted GIF Håndbold, 11% af stemmerne

Viktor Bergholt, TM Tønder Håndbold, 5% af stemmerne

 

x