Hos Santander Consumer Bank er de Fan Af Fans, og derfor har de i år besluttet sig for, i samarbejde med Tophåndbold, at give jeres ungdomshåndboldhold muligheden for at vinde den fedeste fan-oplevelse!

Sammen med Santander Consumer Bank og Jesper Nøddesbo, får I en helt unik mulighed for at komme til Santander Final 4; blive vist rundt behind the scenes og selvfølgelig få VIP-billetter til kampene.

Alt hvad I skal gøre, er at oploade et holdbillede eller en video, og eventuelle skrive, hvorfor det netop er jer, der skal vinde.

I har indtil d. 19. januar kl. 12.00 til at uploade jeres billede/video, derefter skal I downloade app’en Tophåndbold og stemme på det billede/video, som I syntes fortjener at vinde en drømmedag. Fra onsdag d. 2. februar lukkes der for afstemning, og af de 5 hold med flest stemmer udvælges vinderen af en jury.

For at deltage i konkurrencen skal holdet være minimum U8 spillere, som max består af 25 spillere inkl. træner. Vinderen får direkte besked senest d. 16 februar.

Vi glæder os til at se alle jeres billeder eller videoer, som kan uploades her