Aalborg Håndbold vinder Super Cup og sidder på ”The Treble”!

27. august 2019

Aalborg Håndbold sidder på alle tre nationale trofæer på én gang efter at holdet til aften besejrede DM-sølvvinderne fra GOG Håndbold med cifrene 30-25 i Super Cup i Arena Næstved.

Blot et minut var der spillet før begge hold havde scoret to gange i kampen. Så var sæsonen ligesom skudt i gang! Bedst til at følge trop på den fine indledning var imidlertid aalborgenserne, der støt og roligt trak fra ikke mindst på grund af en stærkt spillende Saeverås i målet. 12-6 føring blev til det, førend fynboerne vågnede op og fik indhentet 5 mål, blot for at se Møllgaard og Co. trække fra til pauseføring på 15-11.

I anden omgang var Aalborg Håndbold længe i fin kontrol, og holdt GOG stangen med 3-4 mål. Med 5 minutter igen kom der dog spænding ind i opgøret, da stillingen her var 26-24, men igen viste nordjyderne klassen og red stormen af og sejrede i sidste ende med 30-25.

Stort tillykke til Aalborg Håndbold med sejren og ”The Treble”.

GOG Håndbolds Man of the Match blev Lasse Møller, der også blev kampens topscorer med 9 mål.

Aalborg Håndbolds Man of the Match blev Kristian Saeverås, der stod med en redningsprocent på næsten 46.