Skanderborg og Aalborg klar til finalen!

16. marts 2019

Skanderborg Håndbold og Aalborg Håndbold er klar til den store finale i morgen i Santander Final4.

I den første kamp skulle der 2 x 5 minutters forlænget spilletid til førend skanderborggenserne kunne strække armene i vejret og glæde sig over deltagelse i klubbens første pokalfinale siden 1996. Balling og Co. måtte slide hårdt i det for sejren, da Århus Håndbold på trods af at være bagud hele kampen formåede at redde 30-30 i land i ordinær tid. Den forlængede spilletid startede også bedst for Vejes tropper med en føring på 32-30, men som kom Skanderborg flot tilbage og sejrede med dramatiske 34-33. Kampens spiller blev Marcus Mørk

I den anden semifinale løb Aalborg Håndbold med sejren efter en tæt og intens dyst med Bjerringbro-Silkeborg. Mens Aalborg førte det meste af første halvleg, skiftedes holdene til at føre smalt i anden omgang. Det lignede endnu en remis, men til sidst havde Møllgaard og Co en tand mere overskud og de rød-blusede vandt med 29-27. Kampens spiller blev Magnus Saugstrup.

Finalen spilles kl. 16.00 i morgen søndag, mens kampen om 3.-4- pladsen mellem Århus Håndbold og Bjerringbro-Silkeborg sættes i gang 13.30.